Visual turn for geomagic with Mach3

All topics related to AlibreCAM

Visual turn for geomagic with Mach3

Postby 1350519260 » Tue Feb 10, 2015 7:35 pm

When configuring Mach3 to be used with Visual turn, is it best to set the X Mode in Mach3 to radius or diameter?
1350519260
 
Posts: 8
Joined: Mon May 19, 2014 1:04 pm

Re: Visual turn for geomagic with Mach3

Postby MecSoft Support » Wed Feb 11, 2015 2:48 pm

By default machining preferences in VisualCAM -TURN module is set to radius mode. If you have the settings in Mach3 set to diameter mode, you would have to select the check box for Diameter mode programming under machining preferences in VisualCAM-TURN module. This would scale the X coordinate value in the posted code by 2.
MecSoft Support
 
Posts: 2464
Joined: Wed Aug 01, 2007 4:15 pm
Location: Irvine, CA, USA


Return to AlibreCAM Topics & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron