Drill depth issues

All topics related to RhinoCAM

Drill depth issues

Postby MS1609452601 » Sun Jan 10, 2021 6:03 pm

In the drilling operation, if there is a value entered for approach distance, this value is added to the drill depth when posted, therefore I always change this value to zero. Is there a way to always ensure this value is zero as if I miss changing this then the holes are drilled 2.5mm deeper than they should be. Alternatively can I edit the post script to ignore the drill depth value?
PtM
MS1609452601
 
Posts: 2
Joined: Thu Dec 31, 2020 3:11 pm

Re: Drill depth issues

Postby MecSoft Support » Mon Jan 11, 2021 11:03 am

You can use save as defaults to save the mop parameters to a defaults file. Right click on the operation and select save a defaults.
Please let us know the post processor you are using so we can verify the drill depth variable that is used. On most posts Z[CYCL_Z-DEPTH] variable outputs only the specified depth without adding the approach distance.
MecSoft Support
 
Posts: 2528
Joined: Wed Aug 01, 2007 4:15 pm
Location: Irvine, CA, USA


Return to RhinoCAM Topics & Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron